........................................

Nikto nemá právo súdiť ťa, pretože nikto nemá naozaj tušenie, čím si si prešiel/prešla. Možno počuli o tvojich príbehoch, ale nikto čo i len raz nikdy nepocítil to, čo cítiš ty vo svojom srdci. SEE THE TRUE!

nedeľa, októbra 16, 2011

something about myself

Myslím, že by čitatelia (aj keď žiadny nie sú :D :D) mali mať právo vedieť, kto to tu celé vlastní a spravuje. Tak.. som L. A áno, moje meno sa začína tiež na L., čiže je to také normálne a principálne. Narodila som sa v októbri a teraz 22 budem oslavovať svojich sladkých trinásť.

Keby ste ma stretli na ulici, mysleli by ste si, že som sedemročné dievčatko. Aj som si kvôli takýmto narážkam dosť vytrpela. Pretože JA nemôžem za to, že som malá chudučká a neuveriteľne detsky vyzerajúca. Meriam asi 148 cm, a mám menej ako tridsať kilov. Ale! Nemyslite si, že chcem chudnúť, to nie.

Mám skrátka rýchly metabolizmus a tuky sa mi nestihnú uložiť v tele, pretože sa rýchlo strávia. Nie je to žiadna choroba! Má to tak polovica sveta. Ale niekedy mi to vadí. Našťastie však nie som najmenšia z celej triedy. To by som asi nezniesla..

Môj štýl, čo sa týka obliekania, je dosť zmiešaný a nikto okrem mňa sa v ňom nevyzná. Niekedy som celá totálne kriklavá a farebná, inokedy som skoro celá v čiernom. Kombinujem to všetko dohromady tak, ako sa mi to páči. A mne sa to naozaj páči. 

Po vnútornej stránke som taktiež zmiešaná ako po vonkajšej. Ak chcem, dokážem byť milá. Ale veľmi rýchlo sa dokážem nasrať a som doslova a dopísmena odporná. Protivná. Som inteligentná a mám sa rada. Nie, nie som namyslená, ale samochvála smrdí iba v prípadoch, ak to preháňate.

Mám názory, za ktorými si pevne stojím a argumentmi zabíjam otravných ľudí. Ako si predstavujem moju budúcnosť? Niekde v malej dedinke v horách na Slovensku, s chalúpkou, koňom a mačkou. A možno aj v New Yorku. Čo ty vieš.. :D

Medzi moje záľuby patrí jazda na koni a tej sa venujem 2 roky, teraz 3 rok intenzívne. Jazdím western a parkúr či drezúru doslova že neznášam. Rada čítam, fantasy aj dievčenské. Hocičo, čo ma zaujme. Kreslenie ma napĺňa tiež, a niekedy ma pochytia amoky maľovania ľudí alebo fotenia.

Čo by ste chceli ešte vedieť? Myslím, že už nič, ale ak áno, kľudne sa spýtajte.. :)

1 komentár:

  1. Pozri mám to podobne, veľmi podobne s váhou.vážim 40(nie až tak málo) a som vysoká 164 a tiež žiadna choroba... Proste nič.Ale mám také uzulinké ruky :D-hakika

    OdpovedaťOdstrániť